Batman Petrolspor atletizm takımı Avrasya Maratonunda

Batman Petrolspor atletizm takımı Avrasya Maratonunda


BATMAN (A.A) - İstanbulda 11 Kasım 2012 tarihinde düzenlenecek olan 34. Vodafone Avrasya Maratonuna Batman Petrolspor atletizm takımından 2 sporcu katılacak.
     Batman Petrolspor Atletizm Kulübünden yapılan açıklamada, 34. Avrasya Maratonunda Ercan Muslunun 42 kilometre, Muzaffer Bayramın ise 15 kilometre koşacağı, yaklaşık 2 aydan bu yana çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren sporcuların derece yapmak için 3 bin 500 atlet ile mücadele edecekleri belirtildi.
     Maratona katılacak olan sporculardan başarı beklendiği kaydedilen açıklamada, şunlara yer verildi:
     İlk defa bu kadar büyük bir organizasyonda yer almaktayız. Bildiğiniz gibi salon sporlarını ve özellikle de altyapıya yapmış olduğumuz sportif yatırımlar bulunmaktadır. Ülkemizde üst düzey dereceler yapan ve takımımıza gelmek isteyen sporcuların transferlerini arkadaşlarımız yapmış durumdadır. Geçen sezon Balkan Maraton Şampiyonu olan Ercan Muslu 42 kilometre tam maraton koşarak kendi kategorisinde derece yapmasını beklemekteyiz. Yine 15 kilometre koşacak olan Muzaffer Bayramın da ilk 5 içerisinde yer almasını bekliyoruz. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Batman Petrolspor atletizm takımı Avrasya Maratonunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER