Batman Petrolsporlu atlet Ercan Muslu

Batman Petrolsporlu atlet Ercan Muslu kamp çalışmaları için Etiyopyaya gitti


BATMAN (A.A) - Batman Petrolsporlu milli atlet Ercan Muslunun ikinci etap kamp çalışmaları için Etiyopyaya gönderildiği bildirildi.
     Batman Petrolspor Kulübünden yapılan açıklamada, Balkan Maratonu şampiyonu ve Avrupa Dağ ikincisi Muslunun, geçen sezon elde etmiş olduğu başarılı sonuçlar nedeniyle Atletizm Federasyonu tarafından, Dünya ve Avrupa Dağ Koşuları ile Akdeniz Oyunları için hazırlık kampı yapması amacıyla Etiyopyaya gönderildiği belirtildi.
     Petrolspor atletizm antrenörü Ümit Kemal Pişkin, yaptığı açıklamada, geçen sezon başarılı bir müsabaka dönemi geçiren Muslunun, yarış takvimi öncesi kamp dönemi geçirmesi gerektiğini ve Atletizm Federasyonu ile yapılan görüşmelerde sporcunun Etiyopyada kamp geçirmek isteğinin olumlu karşılandığını söyledi.
     Muslunun yaklaşık 2 ay burada antrenman yapacağını belirten Pişkin, Önümüzde iki veya üç hedefli müsabakalar bulunmaktadır. Sporcumuz, kulübümüzün önemsediği Dünya ve Avrupa Dağ Şampiyonası ile Haziran ayında Mersinde yapılacak olan Akdeniz Oyunları için hazırlanacaktır. Kendisi ile sürekli görüşme halindeyiz ve çalışmaları ile ilgili bilgi alıyorum dedi.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Batman Petrolsporlu atlet Ercan Muslu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER