Bayburtta Huzur Toplantısı yapıldı

Bayburtta Huzur Toplantısı yapıldı


BAYBURT (A.A) - Bayburtta, Huzur Toplantısı gerçekleştirildi.
     Bayburt Emniyet Müdürlüğü tarafından, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek, polis ile halk arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla, Genç Osman Mahallesindeki mahalle odasında organize edilen toplantıya, Bayburt Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, muhtar Asef Altıkat ile mahalle sakinleri katıldı.
     Aydoğan, burada yaptığı konuşmada, huzur toplantılarını, polis ile halk ilişkilerini geliştirmek ve bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediklerini belirterek, Biz emniyet tedbirlerini alıyoruz. Ancak sadece bizim alacağımız emniyet tedbirleri yeterli değil. Vatandaşımızda da mutlak surette güvenlik bilincinin olması gerekiyor dedi.
     Göreve yaklaşık iki ay önce başladığını ifade eden Aydoğan, Bu süre içinde, kadına karşı şiddetin fazla olduğunu gördüm. Kadına karşı şiddetin önlenmesi için çok yakın zamanda kadın polisler, yine mahalle odalarında kadınlarla bir araya gelecek. Bu sorunun önlenmesi için çalışma yapacağız diye konuştu.
     Aydoğan, özellikle son günlerde dolandırıcılığın önlenmesine yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Türkiyenin her ilinde olduğu gibi dolandırıcılıkla ilgili bizim de çalışmalarımız var. Yaptığımız çalışmalarla bütün hanelere ulaşmayı planlıyoruz. Bu çalışmaları gerek basın yoluyla, gerek bu tür toplantılarla ve gerekse de çeşitli broşürlerle vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Amacımız, vatandaşımızda güvenlik bilincini oluşturmak.
     Aydoğan, emniyet kemeri kullanım oranının düşük olduğuna dikkati çekerek, emniyet kemerinin önemini anlatmak için çeşitli eğitim faaliyetleri gerçekleştireceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bayburtta Huzur Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER