Bayburtta kar yağışı

Bayburtta kar yağışı -Belediye Başkanı Polat: 14 mahalle ve 11 farklı bölgede konuşlandıran ekipler hızlı ve zamanla yarışarak vatandaşların rahat ulaşımlarını sağlamaya çalışıyor


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, 14 mahalle ve 11 farklı bölgede konuşlandıran ekiplerin hızlı ve zamanla yarışarak vatandaşların rahat ulaşımlarını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
     Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşlerine bağlı karla mücadele ekiplerinin, vatandaşların rahat ulaşımlarını sağlayabilmek için dün geceden beri yoğun bir şekilde yol açma, kaldırım temizliği ve merdivenlerde buz temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam ettiğini belirtti.
     Karla mücadele ekiplerinin kentin tüm noktalarına kısa sürede ulaşabilmesi için 11 farklı noktaya konuşlandırıldığını ifade eden Polat, şunları söyledi:
     Bu ekiplerden hastane yolu, Esentepe Mahallesi, Şingah Mahallesi, Kaleardı Mahallesi, Kışla çeşmesi mevkisi, TOKİ civarı, Belkent-Baykent, Şingah Sıla konutları mevkisinde kontrol ekipleri oluşturuldu. 3 gündür 24 saat tüm gün yoğun bir şekilde devam eden çalışmalara 68 personel, 130 kişilik TYÇP elemanları olmak üzere toplam 198 kişilik kar temizleme ekibi, 9 iş makinesi ve 3 adet tuzlama aracıyla iştirak ediyor.
     Polat, 14 mahalle ve 11 farklı bölgede konuşlandıran ekiplerin hızlı ve zamanla yarışarak vatandaşların rahat ulaşımlarını sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bayburtta kar yağışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER