Bayburtta vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Bayburtta vergi rekortmenleri ödüllendirildi


BAYBURT (A.A) - Bayburtta vergi rekortmenleri, düzenlenen törenle ödüllendirildi.
     Bayburt Öğretmenevinde organize edilen, yıllık gelir vergisi 2011 vergilendirme dönemi rekortmenleri ve kurumlar vergisi rekortmenlerinin ödüllendirildiği etkinliğe Vali Hasan İpek, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Vali Yardımcıları Hakan Hakyemez ve Ali Gökay, Belediye Başkan Vekili Nail Koçoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, İl Defterdarı Orhan Mutluay ve davetliler katıldı.
     Milletvekili Özbek, burada yaptığı konuşmada, makam sahibi insanların vatandaşa hizmet ederek koltuğunun hakkını vermesinin önemli olduğunu belirterek, Bayburtluya hizmet etmek bir şereftir, bir onurdur. Ben onu hissediyorum. İnşallah sizler de hissedersiniz. Ben 2015e kadar hafta sonları Bayburtta olacağım. Çiftçimize ve esnafımıza yardımcı olmak için burada olacağım dedi.
     Defterdar Mutluay, Vergi Haftasının 1990 yılından itibaren ülke genelinde her yıl kutlandığını ifade ederek, kendilerinin de çeşitli etkinlikler düzenledikleri vurguladı.
     Konuşmaların ardından 2011 vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisinde ilk beş sırayı alan Muhammet Ali Özbek, Sezai Karapınar, Hacı Reşit Memiş, Zeki Kutur ve Yücel Şimşek ile kurumlar vergisinde Tekinler Hazır Beton, Kırali Petrol, Seyhanlar İnşaat, Bayburt Altın Ticaret ve Mam Sanayi Şirketi yetkililerine ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
     Törende ayrıca, 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen vergi konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri takdim edildi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bayburtta vergi rekortmenleri ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER