Bayraktepeye yoğun ilgi

Bayraktepeye yoğun ilgi -Kar kalınlığı 130 santimetreye ulaşan Bayraktepe Kayak Merkezinde farklı ülkelerden gelen turistler, sarı çam ormanlarıyla çevrili pistlerde kayak yapmanın keyfini yaşıyorlar


KARS (A.A) - Türkiyede önemli kayak merkezleri arasında yer alan Bayraktepeye farklı ülkelerden gelen turistler, sarı çam ormanlarıyla çevrili pistlerde kayak yapmanın keyfini yaşıyorlar.
     Bölgede etkili olan son yağışlarla kar kalınlığının 130 santimetreye ulaştığı Bayraktepe Kayak Merkezi, yerli ve yabancı turistlerde yoğun ilgi görüyor.
     Kış turizminin gözde yerlerinden olan Bayraktepede, güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler sarı çam ormanlarıyla çevrili pistlerde kayak yaparak eğleniyorlar.
     Bayraktepe Kayak Merkezindeki otellerde yılbaşında doluluk oranının yüzde 100e ulaştığı öğrenildi.
     Çam Kar Otel Genel Müdürü Murat Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayak merkezinde yüzde 100 kapasiteyle çalıştıklarını belirterek, bütün pistlerin kayak severler için hazırlandığını ifade etti.
     Havanın da güneşli olmasından dolayı turistlerin güzel bir gün yaşadığını vurgulayan Demir, Pistlerimiz geniş bir şekilde kayak için hazırlandı. Şu anda 3 telesiyej tesisi dağın zirvesine turistleri taşıyor. 9 adet pistimizde binlerce kayak sever kızak, snowboard ve kayak yapıyor. Bu sezonu inşallah hep böyle dolu geçiririz diye konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Bayraktepeye yoğun ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER