Bayramiç heyetinden Rektör Laçinere ziyaret

Bayramiç heyetinden Rektör Laçinere ziyaret


ÇANAKKALE (A.A) - Bayramiç ilçesinden gelen heyet, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçineri ziyaret etti.
     Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer, Bayramiç Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Karabayır, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nazan Çevik, Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halil Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Saadettin Arslan, CHP İlçe Başkanı Necdet Varol, MHP İlçe Başkanı Ali İhsan İşcan, MHP İl Yönetiminden Bahattin Arslan ve Bayramiç Genç İş adamları Derneği Başkanı Metin Tunç katıldı.
     Ziyarette, Bayramiçte yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Rektör Laçiner, amaçlarının Bayramiç Meslek Yüksek Okulundaki öğrenci sayısını binli rakamlara çıkarmak olduğunu söyledi.
     İlçelerde meslek yüksek okullarına sahip çıkılması ve destek olunması gerekliliğinin önemini vurgulayan Laçiner, Bayramiçte bulunan meslek yüksek okulu Bayramiçlilere aittir dedi.
     Bayramiçin geleceğinde Üniversitenin önemli bir yer tutacağını belirten Laçiner, ÇOMÜnün bu hedef doğrultusunda üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti.
     Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer de ÇOMÜnün Bayramiçte gelişme gayretlerini takdirle izlediklerini, ilçe halkı ve yönetimi olarak kendilerinin de okulun gelişimine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.
     Senato odasında gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Handan Işın Özışık Karaman ve Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar da katıldı.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bayramiç heyetinden Rektör Laçinere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER