Bebeklerine Başbakan Erdoğanın adını verdiler

Bebeklerine Başbakan Erdoğanın adını verdiler -Ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye sığınan Suriyeli çift, bebeklerine Recep Tayyip adını verdi


GAZİANTEP (A.A) - Ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye sığınan ve Karkamış ilçesindeki çadır kentte kalan Suriyeli çift, bebeklerine Recep Tayyip adını verdi.
     Suriyeli Rudeyna ve Ferzat Abdulmecit çiftinin Nizip Devlet Hastanesinde bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Çift, bebeklerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın ismini verdi.
     Anne Rudeyna Abdulmecit, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriyeli mültecilere yaptığı yardımlarından dolayı bebeklerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın adını verdiklerini belirtti.
     Başbakan Erdoğana teşekkür eden Abdulmecit, Bizler Beşşar Esedin zulmünden kaçıp ona ve onun devletine sığındık. Kalmış olduğumuz kamplarda ve tedavi gördüğümüz hastanelerde onun sayesinde çok güzel hizmetler gördük. Bu nedenle ben Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğana teşekkür ediyorum. Onu seviyoruz ve onun için çocuğumuza Recep Tayyip adını verdik dedi.
     Baba Ferzat Abdulmecit ise ülkelerinde çıkan olaylarda evlerinin talan edildiğini söyledi. Türkiyenin kendilerine kucak açtığını ve kamplarda kendilerine en iyi şekilde hizmet sunulduğunu aktaran Abdulmecit, Türkiye devletine ve Başbakanına teşekkürümüzü ifade etmek için bebeğimizin adını Recep Tayyip koyduk. Çok mutluyuz diye konuştu.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu / Sevil Çelik
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Bebeklerine Başbakan Erdoğanın adını verdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER