Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu akademik

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu akademik yıl açılış töreni yapıldı


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda 2012-2013 akademik yılı açılışı töreni yapıldı.
     Yüksekokul konferans salonunda yapılan törene Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Geçici, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Güler Çiğdem, akademisyenler, öğretim görevlileri, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.
     Törende konuşan Rektör Yardımcısı Geçici, yüksekokulda yetiştirdikleri sporcular ve öğretmenlerle toplumun gelişmesine önemli katkılar sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.
     Sağlıklı yaşam felsefesinin tam yerleşmediği Türkiyede yüksekokuldan yetişenlerin yol gösterici olarak toplumun sağlam adımlarla ilerlemesini sağlayacaklarını vurgulayan Geçici, Spor beden, ruh, içsel ve karakter disiplinidir. Tüm öğrencilere akademik yılda başarılar diliyorum dedi.
     Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erkan Çalışkan ise öğrencilerin yaşam boyu öğrenme sürecinde yorulmadan başarı merdivenlerini tırmanmalarını ve millete ve insanlığa hayırlı olmalarını arzu ettiğini söyledi.
     Bunun için çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan Çalışkan, Unutulmamalıdır ki hiç kimse başarı merdivenlerini, çalışmadan ve emek sarf etmeden tırmanamaz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri müzik dinletisi sundu. Törende yüksekokulda görev yapan akademik personele hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu akademik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER