Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Antalya Büyükşehir Belediyesi: 83 - Beşiktaş: 90 Salon: Atatürk Spor Hakemler: Emin Moğulkoç, Sami Özel, Ali Şakacı Antalya Büyükşehir Belediyesi: Jordon 12, Berkay 3, Seray, Rahim 2, Reha 15, Tunahan, Ar


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginde Beşiktaş, deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesini 90-83 yendi.
     Maçın başında Gluboviç, Jordon, Carney ile sayılar bulan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilk periyodu 15-22 geride bitirdi.
     İkinci periyotta pota altında Serhat ve Tutku ile etkili olan siyah-beyazlılar, iyi savunma yaparak rakibinin farkı eritme çabalarına engel oldu. Konuk ekip, Cevherin pota altı basketiyle 17. dakikayı 36-28 önde geçti. Antalya Büyükşehir Belediyesi ise Jordonın etkili hücumlarıyla farkı 3 sayıya kadar indirdi. Devre Beşiktaşın 39-36 üstünlüğüyle tamamlandı.
     Beşiktaş, ikinci yarının ilk bölümünde savunmada zorlandı. İyi savunma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Rehanın üst üste bulduğu 3 sayılık atışlarla oyuna dengeyi getirdi. Üçüncü periyodu Beşiktaş, bir sayı farkla 64-63 önde geçti.
     Son periyodun başında etkili oynayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, maçın bitimine 7 dakika kala 66-66 eşitliği sağladı. Her iki takımın da karşılıklı basketleriyle girilen son 4 dakikada siyah-beyazlılar, Minard ile etkili oldu ve farkı 7 sayıya kadar çıkardı: (74-81). Maç,Beşiktaşın 90-83 galibiyetiyle sona erdi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesinden Gluboviç 26 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER