Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -TOFAŞ, yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı


BURSA (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden TOFAŞ, yeni sezon hazırlıklarına sabah yaptığı kros çalışmasıyla başladı.
     TOFAŞ, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde kondisyoner Serdar Ergök nezaretinde sabah saatlerinde yaptığı kros çalışmasıyla başladı. Çalışmaya geçen hafta sağlık kontrollerinden geçen 10 yerli oyuncu katıldı. 15 Ağustosa kadar kendi tesislerinde çalışacak olan TOFAŞ, 16 Ağustosta 10 günlük kamp için Boluya gidecek. TOFAŞta yabancı oyuncular 10 Ağustosta takımla çalışmalara başlayacak.
     TOFAŞ Spor Kulübünün Genel Menajeri Coşkun Teziç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl seyircilerinin, gurur duyacağı, keyifle izleyeceği bir takımla birlikte olacaklarını söyledi.
     Teziç, yeni sezona heyecanı olan bir takım oluşturarak başladıklarını belirterek, Yeni bir teknik heyetle sezona başlayacağız. Hedefimiz ligde ilk altı takım arasında yer almak, Türkiye Kupasında ve FIBA Euro Challenge Kupasında ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek. Kadromuzda uzun vadeli yaptığımız alt yapı çalışmasından yetişen oyuncular da yer alıyor. Dinamik, kazanmaya odaklı bir takım yaratarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bugün yerli oyuncularla ilk çalışmamızı yaptık. Önümüzdeki hafta yabancı oyuncularımızın da katılımıyla tam takım olarak çalışmalarımız sürdüreceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Cem Şan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER