Ordu Tarım Gıda ve Hayvancılık İl

Ordu Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcılığına atanan Esene, Ünyede veda yemeği düzenlendi


ORDU (A.A) - Ordu Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcılığına atanan Ünye Tarım, Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yetkin Esen için Çınarsuyu Tesislerinde veda yemeği düzenlendi.
     İftar saatinde düzenlenen veda yemeğine katılan Kaymakam Mustafa Demir, Biz Yetkin Beyi Orduya gönderdik ama Ünyedeki boşluğundan doğacak küçük bir aksama olursa geri isteriz. Arkadaşıma bundan sonraki hayatında mutlu ve başarılı bir hayat diliyor, kendisini daha üst makamlarda görmek istiyoruz. Onun başarısı bizleri her zaman sevindirir dedi.
     Ünyede 8 yıl görev yaptığını belirten Esen, 8 yılık çalışma süresinde her zaman güler yüzlü olmayı, vatandaşlarımızın işini güler yüzle yapmayı ilke edindim. Artık Orduda görev yapacağım. Size oradaki kapım her zaman açıktır. Gelip bizlerle orada da bir şeyler paylaşırsanız memnun olurum. Desteğinizi yardımlarınızı esirgemeyiniz diye konuştu.
     Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve Ünye Ziraat Odası Başkanı İsmail Şirin, Yetkin Esene plaket takdim etti.
     Yemeğe Garnizon Komutanı Yarbay Metin Dermut, Belediye Başkan Vekili İsmail Sarı, belediye başkanları, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mesai arkadaşları katıldı.
    
     Muhabir: Hacer Coşkun
     Yayancı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ordu Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER