Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Mersin Büyükşehir Belediyesi: 77 - Fenerbahçe Ülker: 81 Salon: Edip Buran Hakemler: Fatih Söylemezoğlu, Zafer Yılmaz, Osman Sinan İşgüder Mersin Büyükşehir Belediyesi: Ali 24, Holston 9, Scales 13, Prince 9,


MERSİN (A.A) - Beko Basketbol Liginde Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahasında Fenerbahçe Ülkere 81-77 yenildi.
     Mersin Büyükşehir Belediyesi, karşılaşmanın ilk dakikalarında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen 5. dakikanın sonunda sarı lacivertlilerin 11-10luk üstünlük sağlamasını engelleyemedi. İlk periyodun sonlarına doğru Fenerbahçe Ülker baskılarını artırarak, farkı 4 sayıya kadar çıkararak 22-18 üstün tamamladı.
     İkinci periyodun ilk dakikalarında Scales-Ali Karadeniz ikilisiyle etkili olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, skorda dengeyi sağladı: 28-28. Ev sahibi ekip, bu dakikalarda rakibine oranla daha etkili bir oyun sergilese de devre 40-40 beraberlikle sona erdi.
     Üçüncü çeyreğe iki takım da çok iyi başladı. Karşılıklı basketlerle geçilen ilk dakikaların ardından, çeyreğin ortalarına doğru Fenerbahçe Ülker üstünlüğü eline aldı ve skoru 55-53 ile lehine çevirdi. İstanbul temsilcisi, çeyreği 61-60 önde bitirdi.
     Son çeyreğe etkili başlayan sarı lacivertliler, üstün bir oyun sergileyerek karşılaşmadan 81-77 galip ayrıldı.
     Maçın en skorer oyuncusu, 24 sayıyla Mersin Büyükşehir Belediyesinden Ali Karadeniz oldu.
    
     Muhabir: Basir Gülüm - Mesut İnce / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER