Belediye Başkan Vekili Yavuzdan muhtarlarla toplantı

Belediye Başkan Vekili Yavuzdan muhtarlarla toplantı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuzun, mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenlediği bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Vekili Bahri Yavuzun başkanlığındaki toplantıya, Başkan Yardımcıları Mehmet Saim Sayan ve Mehmet Çağılcı, Destek Hizmetleri Müdürü Enver Katırcıoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Emin Tuzsuz, Temizlik İşleri Müdürü Tahir Yakar, Kaski ve Fen İşleri Müdürü Tahsin Babaş ile Kastamonu şehir merkezinde bulunan 19 mahalle muhtarının tamamı katıldı.
     Başkan Vekili Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada, mahalle muhtarlarını belediyenin mahallelerdeki temsilcileri olarak gördüklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Sizlerin talep ve şikayetleriniz bizim için büyük önem arz ediyor. Bu sebeple sizlerle sık sık bir araya gelmeye ve sizleri dinlemeye özen gösteriyoruz. Bugün burada toplanmamızın sebebi de yine mahallelerinizdeki eksiklikleri ve acil olarak yapılmasını istediğiniz şeyleri belirlemek. Bu eksikliklerin ve ihtiyaçlarınızın, 2013 yılı çalışma programımızda olup olmadığına bakacağız ve bunların programa alınmasını değerlendireceğiz.
     Mahalle muhtarları da önemli bir sıkıntılarının olmadığı, ufak tefek eksiklik ve ihtiyaçlarının da belediye müdürleriyle yaptıkları görüşmeler neticesinde 2013 yılı programına alındığını kaydetti.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Belediye Başkan Vekili Yavuzdan muhtarlarla toplantı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER