Belediye Başkanı Tahmazoğlunun bayram mesajı

Belediye Başkanı Tahmazoğlunun bayram mesajı


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, toplumsal birlikteliği ve beraberliği pekiştiren, birlik ve beraberliği gösterme imkanı veren bir Ramazan Bayramını daha idrak etmenin engin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut, sevgi veren, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdecisi olduğunu ifade etti.
     Bayram boyunca adeta bir toplumun yeniden şekillendiğini, birbirine güvenin arttığını ve geleceğe umutla bakıldığını, dile getiren Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Hayatı güzelleştiren, dünyayı yaşanılır ve bayındır kılan insandır. İnsanı güzelleştiren ve güçlü kılan da inançlardır. Bu inançla, bu cennet vatanımızın birlik ve beraberliği için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Ayrıca Gaziantepimiz ve Türkiyenin dört bir köşesinde yaşayan 7den 70e tüm aziz milletimizin Ramazan Bayramını gönülden tebrik ediyor, daha nice bayramlara hep birlikte sevdiklerinizle, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde erişmeyi temenni ediyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum.
    
     -Şahinbeyde bayram hazırlıkları
    
     Şahinbey Belediyesi Temizlik Daire İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent içinde bayram temizliğine başladı.
     Temizlik çalışmasına Karataş ve Şahintepe Mahallelerinde başlayan ekipler vatandaşın takdirini topladı.
     Bayram öncesi mahalle bazında tüm mahallelere girerek boş arsaların temizlenmesi, kaldırım üzerinde bulunan otları ve boş arsalarda enkazları temizleyen ekiplerin, temiz bir çevre için çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.
     Temizliğin tek taraflı yapılmayacağını ifade eden belediye yetkilileri, vatandaşların temizlik konusunda titizlik göstermesini istedi.
    
     -Şahinbey Belediyesinin ramazan etkinlikleri
    
     Şahinbey Belediyesinin Kahvelipınar Mahallesinde düzenlediği etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
     Mahallede şenlik var programı kapsamında iftar sonrası Kahvelipınar Mahallesi parkında düzenlenen etkinlikte Hacivat-Karagöz oyunu, Keloğlan gösterisi, Walt Disney kahramanları, orta oyunu ve Arap Bacı tiplemeleri ile vatandaşların doyasıya eğlenmeleri sağlandı.
     İlk defa mahallelerinde ramazan etkinliği düzenlendiğini ve çok mutlu olduklarını ifade eden semt sakinleri, Şahinbey Belediyesine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek - Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Tahmazoğlunun bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER