Belediye Gençlik Meclisi Bir Adam Yaratmak

Belediye Gençlik Meclisi Bir Adam Yaratmak oyununu sahneledi


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi, ölümünün 30. yılında Necip Fazıl Kısaküreki anmak amacıyla Bir Adam Yaratmak adlı tiyatro oyununu sahneledi.
     Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde sergilenen oyunu, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Emniyet Müdür Ertan Yavaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, MHP İl Başkanı Muammer Demeli ve davetliler izledi.
     Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, bir dönemin insanının ruh halini çok gerçekçi bir şekilde yansıtan oyuna hayran kaldığını ifade ederek, Aslında çok genç sanatçılarımız, çok güzel bir oyun sergiledi. O kadar güzel canlandırdılar ki ben hayran kaldım. Rahmetli Necip Fazıl Kısakürekin bu oyununu iyi anlayabilmek için o günlerin Türkiyesini iyi bilmek gerekiyor dedi.
     Gençlere seslenen Gümrükçüoğlu, Geleceğimiz olan sizlerin ülkemizi çok daha iyi yerlere getireceğinize olan inancımız artıyor ve çok seviniyoruz. Bu oyunun bize gösterdiği gibi ne mutlu Allahı idrak edebilene, Allaha kul ve Hazreti Peygambere ümmet olabilene. Canı gönülden arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Belediyenin bütün imkanlarının her zaman sizin hizmetinizde ve emrinizde olduğunu ifade ediyorum dedi.
     Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, kendilerini hiç yalnız bırakmayan, her fırsatta ve zeminde destekleyen Belediye Başkanı Gümrükçüoğluna teşekkür ederek, Onun bizlere verdiği destek ve sağladığı imkanlarla bizler de bir şeyler ortaya koymanın gayreti içinde oluyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Asena Akçay
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Belediye Gençlik Meclisi Bir Adam Yaratmak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER