Belediye personeline sertifika

Belediye personeline sertifika


ANKARA (A.A) - Çubuk Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yürütülen proje kapsamında düzenlenen kurslara katılan belediye personeli, sertifikalarını aldı.
     Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Gazi Üniversitesi Atatürk Meslek Yüksekokulunda düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, imar ve şehircilik ile fen işleri müdürlüklerinde çalışan 24 belediye personelinin 3 ay boyunca eğitim aldığını, Toplam Kalite Yönetimi çerçevesinde Çubuk Belediyesinin artık öğrenen ve öğreten bir kurum olduğunu söyledi.
     Özden, Konumuna, yaşına bakılmaksızın tüm belediye çalışanlarımıza çeşitli dönemlerde, çeşitli alanlarda, çeşitli konularda eğitimler verilmektedir. İş sağlığı konusunda başlayan eğitimlerimiz, mesleki eğitimlerle devam etmektedir. BELTEK ile yaptığımız bu çalışmadaki temel amacımız, çalışanlarımızı daha donanımlı hale getirmektir. Avrupalılar buna bu günlerde (hayat boyu öğrenme) diyorlar ama, Peygamberimiz bizlere çok daha önce, Beşikten mezara kadar ilim talep edin diye tavsiyelerde bulunmuştur. Belediyemiz öğrenen, öğrendiği bilgileri uygulayan ve öğreten bir kurum olmuştur. İlçemiz, yetişmiş, deneyimli, eğitimli personelimiz sayesinde modern, yaşanabilir, kuzeyin yıldızı örnek bir şehir yolunda hızla ilerlemektedir dedi.
     Atatürk Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veysel Özdemir ise, belediyeye eğitim noktasında her türlü desteği vermeye her zaman hazır olduklarını söyledi. İşleri olup belirli bir konumda olan insanların büyük bir heves ve istekle bir şeyler öğrenmek için okullarına gelmesinden öğretim görevlisi olarak büyük haz aldıklarını vurgulayan Özdemir, bu durumun diğer öğrencileri de olumlu yönde motive ettiğini sözlerine ekledi.
     Yapılan konuşmaların ardından AutoCAD ve Web Tasarımı eğitim alarak sertifika almayı hak eden personele Başkan Özden ve Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özdemir tarafından sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Belediye personeline sertifika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER