Benlik köyünündeki sağanak yağış

Benlik köyünündeki sağanak yağış -Sağanak yağışın ishale hattında hasara yol açtığı köye, başka bir kaynaktan içme suyu sağlandı


DENİZLİ (A.A) - Acıpayam ilçesine bağlı Benlik köyünde, kuvvetli sağanak sonucunda ishale hattının kullanılamaz hale gelmesini ardından ikinci bir kaynaktan köye içme suyu sağlandığı bildirildi.
     Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Benlik köyünde 5 Ağustosta meydana gelen sağanak yağışın ishale hattını kullanamaz hale getirdiğini belirtti.
     Köy yolunda da hasara yol açan yağışın ardından İl Özel İdaresine ait iş makineleri ile gerekli çalışmaların başlatıldığını ifade eden Gürlesin, Benlik köy halkımızın su ihtiyacı geçici olarak ikinci bir su kaynağından karşılanmaktadır. Olay anından hemen sonra ekskavatör ve iş makineleri gönderildi, yeni hattın döşenmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. En kısa zaman da köyün su ishale hattının tamiri için çalışma ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor diye konuştu.
     Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu da sağanak yağmurdan oluşan zarar ve tahribatın tümüyle İl Özel İdaresince karşılandığını ifade etti.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Benlik köyünündeki sağanak yağış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER