Beşiktaşın Boluya tesis yapma çalışmaları

Beşiktaşın Boluya tesis yapma çalışmaları -Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: -Beşiktaş Yönetim Kurulu, Seben Gölünün kenarına tesis yapma konusunda karar aldı, talebini Seben Kaymakamlığına bildirdi (Fotoğraflı - Görün


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Beşiktaş Jimnastik Kulübünün (BJK) Seben Gölünün kenarına tesis yapma talebini Seben Kaymakamlığına bildirdiğini söyledi.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boluya tesis yapılması konusunda iki taraflı görüşmelerin tamamlandığını belirterek, anlaşma sağlandığını bildirdi.
     Kulüp yöneticilerinin Boluda inceleme yaptığını anlatan Yılmaz, Görüşmelerimiz sonucunda Beşiktaş Yönetim Kurulu, Seben Gölünün kenarına tesis yapma konusunda karar aldı ve talebini Seben Kaymakamlığına bildirdi. Bunun üzerine çalışma resmiyet kazandı diye konuştu.
     Beşiktaşın aldığı kararın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, Trabzonspor ve Galatasaray ile de görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi.
     Boluyu yaz aylarında takımların kamp yaptığı bir bölge haline getirmek istediklerini kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu:
     Bununla ilgili altyapıları oluşturmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bu takımlarımız Boluya evet derse her türlü desteği vermeye hazırız. Bolu iklim, doğal güzellikleri ve rakım açısından Avrupaya giderek, yüksek paralar ödenmesine gerek duyulmayacak bir yerdir. Bu yerin altyapısını spor takımlarımızın istediği gibi bir yer haline getirebilirsek, onlar da buraya tesislerini kurarsa, bu önemli bir gelişme olacaktır.
     Seben Kaymakamı Alper Balcı ise Beşiktaş Kulübünün Seben Taşlı Yayla Göletine gelmesini beklediklerini ifade ederek, Sebenin göç verdiğini, Beşiktaşın tesis inşa etmesiyle ilçenin ekonomik kalkınma sağlayabileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Beşiktaşın Boluya tesis yapma çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER