Beypazarında Ramazan Bayramı önlemleri

Beypazarında Ramazan Bayramı önlemleri


ANKARA (A.A) - Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, vatandaşların Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için emniyet, asayiş ve trafik alanlarında gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.
     Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü 18 Ağustos Cumartesi gününden itibaren sorumluluk bölgelerinde görevleri başında olacaklarını söyledi.
     İlçe ve belde belediye başkanlıklarının, özellikle alış-veriş yerleri ile eğlence yerlerini ve diğer umuma açık mahalleri mevzuatlarına uygun olarak zabıta ekipleri tarafından etkin bir şekilde denetleyeceklerini bildiren Kaya, şöyle devam etti:
     Belediyeler itfaiye, su ve kanalizasyon arıza ekiplerini bayram süresince göreve hazır hale getirecek. Sağlık, nöbetçi eczane ve haberleşme ile elektrik hizmetleri için gerekli hazırlıklar ilgili birimler sorumlularınca önceden planlanacak ve acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatları tüm bayram süresince hizmete hazır tutulacak. Öte yandan mezarlık ziyaretlerinin olacağı günlerde Emniyet güçlerinin mazarlık ve yolu üzerinde gerekli önlemleri almış olacak. İlçenin tarihi ve turistik bir yer olması nedeniyle oldukça ziyaretçi akınının yaşanacağından gerekli önlemleri alarak vatandaşın güzel bir bayram geçirmesini sağlayacağız.
     Kaymakam Kaya, otomobilleri ile seyahat edecek vatandaşların trafik kurallarına uymalarını, hatalı sollama yapmamalarını, aşırı süratten kaçınmalarını, uykusuz araç kullanmamalarını da hatırlatttı.
    
     Muhabir: Yaşar Tonbak
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber Beypazarında Ramazan Bayramı önlemleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER