Beyşehirde Anadolu Kadınlarından Gazze halkına destek

Beyşehirde Anadolu Kadınlarından Gazze halkına destek


KONYA (A.A) - Anadolu Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(AYDER), son saldırılarından dolayı İsraili kınadı.
     Beyşehir Anadolu Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Başkanı Berna Kendir, dernek bürosunda gazetecilere yaptığı açıklamada, İsrailin kurulduğu günden bu yana kan üzerine politika izlemekte, tüm saldırı ve terör olaylarının da arkasında bulunmakta olduğunu savundu.
     İşgalci olarak nitelendirdiği İsrailin yine Müslüman Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama girişerek Gazzedeki masum insanların üzerine bomba ve füzeler attığına vurgu yapan Kendir, şunları kaydetti:
     Filistin yanıyor, analar ağlıyor, Gazzede her yer kan kokuyor, Müslüman gülleri öldürülüyor, siyonist İsrail soykırımı yapıyor. Katil İsrail son yaptığı saldırılan sonucunda Filistinli kadın ve çocuk birçok sivili şehit ederek saldırılarına devam etmektedir. AYDER olarak, ambulanslara saldıran, kadın ve çocukları havadan yağdırılan füzelerle vurarak ölmelerine sebep olan vahşi saldırılar sebebiyle terör devleti İsraili şiddetle ve lanetle kınıyoruz. Gazzede hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, mazlum Gazze halkının haklı direnişini destekliyoruz.
    
     Muhabir: Şeref Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Beyşehirde Anadolu Kadınlarından Gazze halkına destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER