Beyşehirde üniversite öğrencilerine uyuşturucu konferansı

Beyşehirde üniversite öğrencilerine uyuşturucu konferansı


KONYA (A.A) - Beyşehirde Jandarma tarafından üniversite öğrencilerine uyuşturucu ve madde bağımlılığı hakkında konferans verildi.
     Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksekokulunda düzenlenen konferansa, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Müdürü Jandarma Yarbay Volkan Yılmaz, öğrencilere uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda sunum gerçekleştirildi.
     Programda uyuşturucu ve madde bağımlılığından korunma yolları, uyuşturucu yapımı türevleri, başlama sebepleri, uyuşturucu maddelerin tanıtımı ve kullanımının sağlık yönünden verdiği tahribatlar gibi konular ele alındı.
     Konferansa, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Huğlu Belde Belediye Başkanı Fehmi Tekin, SÜ Huğlu MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Ahmet Küçükçelik, öğretim görevlileri ile Yüksekokulda öğrenim gören öğrenciler katıldı.
     SÜ Huğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Küçükçelik, talepleri üzerine verilen konferansın oldukça verimli geçtiğini belirterek, Jandarma teşkilatına ve uyuşturucu birimlerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Abdulhamit Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Beyşehirde üniversite öğrencilerine uyuşturucu konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER