Beytüşşebaptaki elektrik sıkıntısı

Beytüşşebaptaki elektrik sıkıntısı -Yoğun kar nedeniyle elektrik direklerinin devrilmesi sonucu enerjinin verilemediği ilçede, vatandaşlar, sorunu gidermeye çalışan TEDAŞ ekiplerine yardım ediyor


ŞIRNAK (A.A) - Beytüşşebap ilçesine, yoğun kar nedeniyle elektrik direklerinin devrilmesi sonucu enerji verilemiyor. İlçe sakinleri, sorunu gidermeye çalışan TEDAŞ ekiplerine yardımcı olmak için seferber oldu.
     Beytüşşebapta etkili olan yoğun kar, hayatı olumsuz etkiliyor. Yaklaşık 12 gün önce kar yağışı nedeniyle devrilen elektrik direkleri, ilçe merkezinde elektrik kesintilerine neden oldu.
     TEDAŞ ekipleri, karla kaplı dağlık bölgede devrilen direklerin yerine yenilerini yerleştirmek için çalışma başlatırken, ilçe halkı da ekiplere yardımcı olmak için kolları sıvadı.
     Aralarında emekli TEDAŞ görevlilerinin de bulunduğu çok sayıda vatandaş, yaklaşık 220 kilogram ağırlığında olan ahşap elektrik direklerini, karlı bölgede sırtlarında 1 kilometre taşıyarak, ekiplere ulaştırdı.
     Emekli TEDAŞ memuru Sabri Bal, ilçe merkezinde 12 günden bu yana elektrik kesintisi yaşadıklarını belirterek, Devrilen elektrik direkleri ve kopan kabloların onarımı için çalışan ekiplere destek vererek, sorunun bir an evvel giderilmesine katkı sunmak istedik. Sorun ne kadar erken giderilirse, biz de o kadar erken elektriğe kavuşacağız dedi.
     TEDAŞ görevlisi Mesut Ataman da kendilerine destek olan ilçe halkına teşekkür ederek, sorunun giderilmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Casim Bal / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki elektrik sıkıntısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER