Vali Yılmaz, sivil toplum örgütleri ile

Vali Yılmaz, sivil toplum örgütleri ile görüş alışverişinde bulundu


BURDUR (A.A) - Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, kentteki bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
     Burdur Ticaret Borsası, Burdur Barosu ve Ziraat Odasını ziyaret eden Vali Yılmaz, Burdurun sorunlarını, çözüm önerilerini ve ildeki önemli gelişmeleri değerlendirdi.
     Sivil toplum örgütleri yönetici ve üyeleriyle fikir alışverişinde bulunan Yılmaz, ilk olarak Burdur Ticaret Borsası Başkanı Baki Varol ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Et ve süt piyasasının güçlendirme çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Varol, Türkiyenin en sistemli tarımsal kooperatif çalışmalarının Burdurda olduğunu vurgulayarak, mevcut en önemli sorunun süt gelirinin saman ve yem ihtiyacını karşılamaması olduğunu dile getirdi.
     Vali Yılmaz ise hayvancılığın gelişmesi için öncelikli olarak süt üretiminin desteklenmesinin önemine dikkati çekerek, üreticinin artık daha profesyonel çalışmasının, verimin ve kazancın artırılmasında önemli rol oynadığını söyledi.
     Kemerde toplu bakım ve sağım yeri kurulma çalışmalarının olduğuna da değinen Yılmaz, bu tür üretim hamlelerinin hem kaliteyi hem de fiyatlandırmaları etkileyeceğini dile getirdi.
     Daha sonra Burdur Barosu ve Burdur Ziraat Odasını ziyaret eden Vali Yılmaz, görüş alış verişinde bulundu.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Vali Yılmaz, sivil toplum örgütleri ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER