Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -KTO Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk: Bir kez daha ifade ediyoruz ki; Türkiyeye karşı kirli dış güçler tarafından taşeron olarak kullanılan terör örgütü, birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, hedefin


KONYA (A.A) - Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Türkiyeye karşı kirli güçler tarafından taşeron olarak kullanılan terör örgütünün, ülkede birlik ve beraberliği bozamayacağını bildirdi.
     Öztürk, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde çıkan çatışmada 10 güvenlik görevlisinin şehit olması nedeniyle yayımladığı mesajında, Türkiyenin her türlü tehdide karşın üstlendiği liderlik misyonundan taviz vermeyeceğini belirtti.
     Saldırıyı kınayan Öztürk, şunları kaydetti:
     Bir kez daha ifade ediyoruz ki; Türkiyeye karşı kirli dış güçler tarafından taşeron olarak kullanılan terör örgütü, birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, hedefine ulaşamayacaktır. Her bir karışı şehit kanıyla yoğrulmuş vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü için can veren bütün şehitlerimiz gibi, son gerçekleşen hain saldırıda da şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER