Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu, Şehit Piyade Üsteğmen Sami Çiftçinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde, PKKlı teröristlerin saldırısı üzerine çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Sami Çiftçinin (32) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Valilikten yapılan açıklamada, Şehit Piyade Üsteğmen Sami Çiftçinin babası Mehmet Çiftçi ile annesi Hanım Çiftçiye taziyelerini bildiren Vali İrfan Balkanlıoğlunun, acılı anne ve babayı teselli etmeye çalıştığı bildirildi.
     Şehit Çiftçinin babasıyla bir süre görüşen Vali Balkanlıoğlunun, yaşanan acının tarif edilemez olduğunu belirterek, anne ve babaya sabırlar diledi.
     Vali Balkanlıoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, acıların en büyüğünün bir kez daha yaşandığını, yüreklere düşen bu acıların artık sonlanması gerektiğini belirtti.
     Şehit Çiftçinin bölücü örgüt mensubu hain teröristlerin ani bir kalleşçe saldırısı sonucu şehit olduğunu bildiren Vali Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:
     Çok genç bir kardeşimizi daha şehit verdik. Katil sürüleri tarafından şehit edildi. Kederli aileyi ziyaret ettik. Teselli etmekte zorlandık. Anne ve baba göz bebeği gibi büyüttükleri evlatlarının kaybından dolayı büyük bir acı ve üzüntü içindeler. Hepimizin yüreği yanıyor. Acımız büyük. Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Afyonkarahisarda da bir hayli şehit var. Allah milletimize sabırlar versin. Bir an önce bu çapulcu sürülerinin, hain teröristlerin ülkemizden tasfiye edilmeleri lazım. Allah, bölücü örgütle yapılan mücadelede güvenlik güçlerimize ve hükümetimize yardımcı olsun.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER