Beytüşşebap ve Viranşehirdeki terör saldırısı

Beytüşşebap ve Viranşehirdeki terör saldırısı -Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şube Başkanı Yavuz: Hain saldırıları gerçekleştirenleri nefretle kınıyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, Beytüşşebap ve Viranşehirdeki terör saldırılarına ilişkin, Hain saldırıları gerçekleştirenleri nefretle kınıyoruz dedi.
     Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, yaşanan hain terör saldırılarının Türk milletinin bütünlüğünü hedef aldığını ancak bölücülerin kesinlikle emellerine ulaşamayacağını vurguladı.
     Terörün bir insanlık suçu olduğunu, bu tür saldırıların amacının da ortada olduğunu aktaran Yavuz, açıklamasında şunları kaydetti:
     Saldırılarla Türk Ulusunun birlik ve beraberliği hedef alınmıştır. Ancak bilinmelidir ki, bölücüler bu emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Ülkemizin, bölgesinde ve dünyada önemli bir konuma geldiği bir dönemde birilerinin bu gelişimi hazmedemediği açıkça görülmektedir. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu tür çirkin saldırılara en güzel cevap yine Türk milletinin sergileyeceği birlik ve beraberlikle verilecektir. Hain saldırıları gerçekleştirenleri nefretle kınıyoruz. Olaylarda yaralanan güvenlik görevlilerimize de Allahtan şifa diliyoruz.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Beytüşşebap ve Viranşehirdeki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER