Bigadan kısa kısa

Bigadan kısa kısa -Biga Ziraat Odasından logo yarışması


ÇANAKKALE (A.A) - Biga Ziraat Odası logo yarışması düzenledi.
     Odanın Genel Sekreteri Arif Ödül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Biga Ziraat Odasının kurulduğu 1963 yılından bu yana aynı logo ile hizmet verdiğini hatırlattı.
     Yeni logo belirlemek amacıyla tüm halka açık bir yarışma düzenlendiğini belirten Ödül, bu süreçte, vizyon, misyon ve kurumsal değerlerini yansıtacak bir logo tasarlamaya karar verdiklerini ifade etti.
     Yarışmaya son katılım tarihinin 31 Aralık olduğunu belirten Ödül, Biga Ziraat Odası kurumsallaşma çalışmaları çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarında yeni bir aşamaya geldi. 2013 yılından itibaren kurumsal logosunu değiştirme kararını alan odamız yeni logosunu belirlemek için çalışmalara başladı. Yarışmanın birincisine bin 500 lira ikinci ve üçüncüsüne 500 lira ödül verilecektir. Yarışma 5 Ocakta seçici kurul tarafından değerlendirilip 16 Ocakta sonuçlar açıklanacaktır dedi.
    
     -Bigada seramik kursu açıldı-
    
     Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Biga Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından Dr. Leman Başarı Anaokulunda seramik kursu açıldı.
     Kurs eğitmeni Hülya Yalman, kursa 16 kadın kursiyerin katıldığını söyledi. Kursta, topraktan ve kilden hediyelik eşya yaptıklarını belirten Yalman, yapılan çalışmaların 10 Nisanda sona erecek kurs bitiminde sergileneceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bigadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER