Bigadan kısa kısa

Bigadan kısa kısa -Biga Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, proje yarışmasında derece aldı


ÇANAKKALE (A.A) - TÜBİTAK tarafından 44üncüsü düzenlenen Orta Öğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında iki projeyle katılıp, birincilik ve ikincilik kazanan Biga Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri Kaymakam Fatih Geneli ziyaret etti.
     Ziyarete, okul müdürü Faruk Girgin, danışman öğretmenler Abdurrahman Çalışkan, Seçkin Görüşük ile öğrenciler Gülsüm Süzen, Yaren Mutlu ve Abdulhadi Genel katıldı.
     Girgin, projeler hakkında Kaymakam Genele bilgi verdi.
     Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Genel, projelerin çocukların gelecekteki yaşamlarında önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.
    
     -Öğrenciler yaşlıları ziyaret etti-
    
     Biga Anadolu Öğretmen Lisesinin öğrencileri, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, Biga Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Okul Müdürü Nermin Kunt, yaptığı açıklamada, yaşlıları öğrencilerle ziyaret etmek istediklerini belirterek, Bugünkü sağlıklı ve mutlu günlerimizi onların fedakarlıklarına borçluyuz. Ziyaretlerimizi ilerleyen zamanlarda da sürdürüp, öğrencilerimize yaşlılara saygılı olma ve saygı gösterme bilincini yerleştirmeyi amaçlıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bigadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER