Biganın ürünleri fuarda sergilendi

Biganın ürünleri fuarda sergilendi


ÇANAKKALE (A.A) - S.S.Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi üyeleri, Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen fuara katıldı.
     S.S. Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şaziye Kurt, yaptığı açıklamada, 2012 Uluslararası Kooperatifler Yılı kapsamındaki fuara, Bigayı temsilen yönetim kurulu başkan yardımcısı Ayşe Sokullu ile katıldıklarını söyledi.
     Türk ve yabancı kooperatifler arasında kendilerinin özel davet aldığını ifade eden Kurt, Fuara katılan kadın kooperatiflerinin çokluğu bizleri çok onurlandırdı dedi.
     Kooperatifçilikte aldığımız yolu ve başarımızı bir kez daha fark edip kooperatifimiz ve ortaklarımız adına gurur duyduk diyen Kurt, kadın kooperatifleriyle bilgi alışverişinde bulunmanın ve deneyimleri paylaşmanın çok güzel olduğunu bildirdi.
     Kurt, Türkiyemizin başkentinde birçok firmanın arasında Bigamızı, bir avuç kadının, dev gibi yüreklerinin bir araya gelip kurduğu kooperatifle üyelerimizin hünerli ellerinden dökülen ürünlerini tanıttık. Biga yöresine ait mantı, kuskus, erişte, tarhana, oturtma tatlısı büyük beğeni aldı diye konuştu.
     Biga yöresine ait lezzetleri üreten kooperatifin ürünlerini alıp başka illerde pazarlamak isteyen firmalardan teklif aldıklarını da kaydeden Kurt, kendilerine destek veren Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkanve Doğtaş yönetim kurulu üyesi Şadan Doğana teşekkür etti.
    
     Muhabir : Serten Akkaya / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Biganın ürünleri fuarda sergilendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER