Biga İİBFdeki fitness salonuna öğrenciler ilgi

Biga İİBFdeki fitness salonuna öğrenciler ilgi gösteriyor


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi Spor Salonunda hizmete giren fitness salonuna öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
     Kasım ayında hizmete açılan salonda, 4 bisiklet, 2 merdiven aleti, 4 mekik sehpası, 1 kürek çekme aleti, halter, çeşitli ağırlıklar, minderler, plates topları ve ip atlama aletleri bulunuyor. Salondan yararlanmak isteyen öğrenciler, üye olduktan sonra bu aletleri kullanabiliyor.
     Öğretim görevlisi Serdar Duman, fitness salonuna öğrencilerin yoğun ilgisi olduğunu belirterek, Spor yapmak yoğun ders temposu içindeki öğrencilerin stres atıp rahatlamalarına yardımcı oluyor. Öğrenciler salonumuza geldiklerinde birlikte program yaparak nasıl çalışacakları konusunda kendilerini yönlendiriyoruz. Çoğunlukla erkek öğrenciler halter ve dambıl, kız öğrenciler ise bisiklet, merdiven, twist, kürek, mekik ve plates aletlerinden yararlanıyor. Öğrencilerin sporlarını yaptıktan sonra sıcak duş alıp üstlerini değiştirerek derslerine dönme şansı bulunuyor diye konuştu.
     Salonundaki aletlerin Bigalı iş adamlarının sponsorluğunda fakülteye kazandırıldığını dile getiren Duman, gelecek dönemde yeni aletlerin geleceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Biga İİBFdeki fitness salonuna öğrenciler ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER