BİK Eskişehir Şube Müdürü Güneşe ziyaret

BİK Eskişehir Şube Müdürü Güneşe ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir İl Dernekler Müdürü Adem Kahraman ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ramazan Kaya, Basın İlan Kurumu (BİK) Eskişehir Şube Müdürü Celal Güneşi makamında ziyaret etti.
     Kahraman ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, BİKin, basının gelişmesine yönelik güzel çalışmalar yaptığını belirterek, başarılarının devamını dilediğini söyledi.
     Kentte bulunan sivil toplum kuruluşlarının sayısının son yıllarda arttığını ifade eden Kahraman, "İlimizde 5 yıl önce 911 olan dernek sayısı şu anda bin 94e ulaşmış bulunuyor. Yerel basın, ilimizde ki derneklerin faaliyetlerini duyurma konusunda çok önemli bir görev ifa ediyor. Bu da sivil toplum bilincinin gelişmesine güzel bir katkı sağlıyor" dedi.
     Güneş ise sivil toplum kuruluşlarının da kendilerinin her zaman yanlarında olan yerel basına güçlenmeleri için destek sağlamaları gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:
     "Dernek ve odalarımızdan yerel basını yakından takip edenler elbette ki var. Bunların dışında düzenli şekilde gazete almayan dernek, birlik ve vakıf gibi sivil toplum kuruluşları, imkanları ölçüsünde birkaç yerel gazeteyi takip etmeliler. Basın ile sivil toplum kuruluşları arasındaki bu etkileşimin, topluma güzel yansımalar sağlayacağını düşünüyorum."
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber BİK Eskişehir Şube Müdürü Güneşe ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER