BİK Zonguldak Şube Müdürü Topaloğlu:

BİK Zonguldak Şube Müdürü Topaloğlu: -Okuyucu kitlesinin artmasıyla gazetelerin içeriklerine daha çok özen göstermesi gerek


ZONGULDAK (A.A) - Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, okuyucu kitlesinin artmasıyla birlikte gazetelerin içeriklerine daha çok özen göstermesi gerektiğini bildirdi.
     Topaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, eskiden kahvehanelere kıraathane denildiğini belirterek, Kıraatın okumak, hanenin de ev demek olduğunu ifade etti.
     Zonguldaktaki kahvehanelerde demli çaylar içilirken, kitap, dergi ve gazetelerin okunması gerektiğini aktaran Topaloğlu, şunları kaydetti:
     Ulusal ve yerel gündemi insanlar kendileri okuyarak takip etsinler. Okuyucu kitlesinin artmasıyla birlikte gazetelerin içeriklerine daha çok özen göstermesi gerekir. Okuyucuların gazetelerde aradığını bulabilmesi, sokağındaki, mahallesindeki sorunları gazete sayfalarında görebilmesi ve sesinin duyurulduğuna inanması gerekiyor. Gazetelerin kalite noktasında, fotoğraf ve sayfa düzenlerine dikkat etmeleri, içerikte halkın tasvip etmeyeceği şeylerden uzak durarak halktan haberlere yer vermeleri de önemlidir.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber BİK Zonguldak Şube Müdürü Topaloğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER