Bilecikte Esnafla Buluşma toplantıları

Bilecikte Esnafla Buluşma toplantıları


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Esnaflarla Bulaşma toplantıları kapsamında mobilya ve beyaz eşya esnafı ile buluştu.
     Yağcı, düzenli bir biçimde esnafla bir araya geldiklerini belirterek, toplantıların hem Bilecik için hem de esnaf için yararlı sonuçlar doğurduğunu belirtti.
     Belediye çalışmaları hakkında da esnafa bilgi veren Yağcı, esnafın birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine değindi. Belediye olarak esnafın görüşlerine ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Yağcı, Bilecik bundan sonraki süreç içerisinde artık dış dünya ile daha sıkı entegre olmalıdır. Turizm ve tanıtım faaliyetlerini ve özellikle ilimizdeki önemli bir değer olan Şeyh Edebaliyi ve Osmanlının kuruluş mekanı olması özelliğini üniversite ile işbirliği yürüterek sunmalıdır. Şehrimizi tanıtmalı ve ziyaretçi alımı noktasında çaba harcamalıyız. Dolayısıyla dışarıdan gelen misafirlerimizin ilk muhatap olacağı kişiler sizlersiniz. Bu sebeple şehrimiz hakkında olumlu kanaat oluşmasında önemli bir noktadasınız dedi.
     Esnafın soru ve önerilerini alan Yağcı, katılımcılara teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte Esnafla Buluşma toplantıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER