Bilecikte Yardım İçin Eğlen gecesi

Bilecikte Yardım İçin Eğlen gecesi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrenci kulüplerinden Girişimciler ve Organizasyon Kulübü ve Sosyal Sorumluluk Kulübünün işbirliğiyle Yardım İçin Eğlen sloganıyla engelliler yararına etkinlik düzenledi.
     Belediye Kültür Sitesinde, İstiklal Marşının kabulünün 92. yıl dönümü dolayısıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan programda konuşan Sosyal Sorumluluk Kulübü Başkanı Pelin Erkut, engelli çocukları bir nebze olsun mutlu edebilmek amacıyla bu geceyi düzenlediklerini ifade etti.
     Konuşmanın ardından etkinlik, engelli çocukların okuduğu şiir ve ilgiyle izlenen dans gösterileri, Bilecik Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisi, gitar eşliğinde söylenen şarkılarla ve engelliler yararına yapılan çekilişlerle devam etti.
     Geceye katılan misafirler engelli çocuklara maddi destek sağlamak adına hatıra fotoğrafı çektirirken, açık arttırma usulüyle satılan Osmanlı armalı tablo 150 liraya Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Muharrem Tüfekçioğlu tarafından satın alındı.
     Programa, Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Muhammed Akgül, Özel Deniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve Müdürü İsmail Öz, eğitimciler, engelli öğrenciler ve aileleriyle vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikte Yardım İçin Eğlen gecesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER