Bilecikte asayiş uygulaması

Bilecikte asayiş uygulaması


BİLECİK (A.A) - Bilecik Emniyet Müdürlüğü, il genelinde huzur operasyonu düzenlendi.
     Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekiplerince, bin 537 kişide yapılan kimlik sorgusunda, Bilecik ve başka illerde, haklarında yakalama ve arama kararı bulunan 46 kişi gözaltına alınırken, hırsızlık olayına karışan 2 kişi tutuklandı. Suç aleti 3 bıçak ve makas ele geçirildi.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, 482 gram esrar, 2 adet 200, 1 adet 100 ve 1 adet 50 liralık sahte banknot ele geçirildi.
    
     -İş yerlerinde denetleme-
    
     Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 6 internet kafe, 2 kafe, 1 bar ve 6 kahvehane, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 kahvehane, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 7 kahvehane, 3 tekel bayi, 8 internet kafe, 7 çay bahçesi ve 1 kafeterya, Pazaryeri İlçe Emniyet Amirliği tarafından 5 kahvehane, 2 internet kafe, Gölpazarı İlçe Emniyet Amirliği tarafından 8 kahvehane, Yenipazar İlçe Emniyet Amirliği tarafından 3 kahvehane, 1 alkollü satış yapan işletme, 8 tekel bayi ve 1 içkili lokanta, İnhisar İlçe Emniyet Amirliği tarafından da 5 kahvehane, 1 içkili restoran ve 1 internet kafe denetlendi. 1 iş yerine kapanış saatine riayet etmediğinden işlem yapılmıştır.
     Asayiş kontrolleri sırasında, sarhoşluk, kimlik bildirmeme, gürültü yapma, rahatsız etme ve emre aykırı davranış gibi suçlardan toplam 40 kişiye, 3 bin 454 lira ceza kesildi.
     Trafik denetimlerinde de hız ihlali yapan bin 725, alkollü araç kullanan 38, kırmızı ışık ihlali yapan 7, kasksız motosiklet kullanan 24, park yasağı bulunan alanlara park eden 230, aracının muayenesini yaptırmayan 258, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıyan 9, yük taşıma sınırı üzerinde yük taşıyan 23 ve araç sigortası yaptırmayan 4 ile diğer trafik kurallarını ihlal eden 786 sürücüye para cezası uygulandı.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikte asayiş uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER