Bilecikte bayramlaşma

Bilecikte bayramlaşma


BİLECİK (A.A) - Bilecikte Kurban Bayramı nedeniyle Belediye Kültür Sitesinde bir araya gelen protokol üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı.
    
     Bayramlaşma törenine, Vali Halil İbrahim Akpınar, MHP Bilecik milletvekili Bahattin Şeker, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, CHP Bilecik eski milletvekili Yaşar Tüzün, Vali Yardımcıları Metin Çınar, Eflatun Can Tortop ve Hasan Kayhan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, İl Emniyet Müdürü Emir Gökpınar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Bayramlaşma programında konuşan Vali Akpınar, Bayramlar, toplumumuzu birleştiren, bütünleştiren sevgiyi, merhameti, karşılıklı saygıyı geliştiren ve en insani duyguları en iyi şekilde hatırlamamıza vesile olan önemli günlerdir. Kurban Bayramının ilimizde sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini diliyorum dedi.
     Vali Akpınar ile eşi Dr. Nihal Akpınar ve beraberindekiler, Huzurevi sakinleri ile sevgi evlerinde kalan çocukların da bayramlarını kutlayarak onlara hediyeler verdi.
     Vali Akpınar ile eşi Dr. Nihal Akpınar, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Koç, Belediye Başkanı Yağcı, İl Emniyet Müdürü Gökpınar, 1995 tarihinde şehit olan Jandarma Onbaşı Mesut Bilirin ailesini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
     Bozüyük Saffet Şeker Kız Yetiştirme Yurdunda, Kaymakam Oktay Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Gençağa Seraslan, ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can ve ilçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş ile diğer yetkililer tarafından karşılanan Vali Akpınar ve eşi Dr. Nihal Akpınar, çocukların bayramını kutladı ve sohbet etti.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER