Bilecikte uyuşturucu operasyonu

Bilecikte uyuşturucu operasyonu -Bilecik ve Osmaneli ilçesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 3ü tutuklandı


BİLECİK (A.A) - Bilecik ve Osmaneli ilçesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 3ü tutuklandı.
     İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Bilecikte, Osmaneli ilçesinde ve ilçeye bağlı Belenalan köylerinde eş zamanlı şüphelilerin ev ve eklentilerine operasyon düzenledi.
     Ü.Sye ait evde 12 kök hintkeneviri ve 11 gram kenevir tohumu, S.Y.Kya ait evde esrar içmek için kullanılan düzenek ve esrarlı sigara, Osmaneli ilçesinde İ.Tye ait evde 15 ve G.Çye ait evde 25 kök hintkeneviri ile R.Aya ait evde esrar kullanmak amacıyla bulundurulduğu tespit edilen 2 pet şişe ele geçirildi.
     Operasyonda ayrıca E.A, M.K, A.M, B.O, S.A, ve M.U gözaltına alındı. Ayrıca başka suçtan cezaevinde bulunan Savaş A, Hakan Ç, Muharrem C ifadeleri alınmak üzere adliyeye getirildi.
     Şüphelilerden Süleyman A ve Muammer K tutuklanırken, başka suçtan tutuklu bulunan Hakan Çnin de tutukluluğunun devamına karar verildi.
    
     Muhabir: Saim Turan - Muhsin Arslan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Bilecikte uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER