Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -YURTKUR Bilecik Yurt Müdürlüğünden Futbol Turnuvası


BİLECİK (A.A) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Bilecik Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futbol Turnuvası sona erdi.
     Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Halı Sahasında, Yurtkur ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen Koşabiliyorsan Koş projesi kapsamında toplam 18 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonluk maçını Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Yurtkur Müdürü Selahattin Bulmuş ve Bilecik Şeyh Edebalı Üniversitesi Sağlık ve Kültür Spor Şube Müdürü Battal Yılmaz ile sporseverler izledi.
     Vali Yardımcısı Deniz, birlikte hareket edildiğinde hizmet noktasında güzel eserlerin ortaya çıktığını belirterek, Gençlerimizin centilmenlik, kardeşlik ve takım ruhuyla mücadele ettiklerini, birbirlerini tebrik ettiklerini görmek beni çok mutlu etti. Spordaki başarılarının okulda da devam ettirmelerini diliyorum dedi.
     Yurt Müdürü Bulmuş da Mustafa Kemal Atatürkün Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim sözünü hatırlatarak, öğrencilerin bu güzelliklerden örnekler sunmaya çalıştıklarını ifade ederek, Kaliteli ve seviyeli bir turnuva oldu diye konuştu.
     Doyuk ise sporun barış ve kardeşlik duygularıyla yapılan en önemli faaliyet olduğunu ifade ederek, her türlü sportif faaliyetlerde gençleri desteklemeye hazır olduklarını bildirdi.
     Konuşmaların ardından, turnuvada şampiyon olan Eski Açık Takımının kupasını Vali Yardımcısı Deniz, ikinci olan Coğrafyacılar Takımının kupasını Doyuk ve üçüncü olan KYK Gücü Takımının kupasını Yılmaz verirken, turnuvada en centilmen sporcu Hanefi Aksaka ve gol kralı Enes Taştana kuplarını Yurt Kur Müdürü Bulmuş verdi.
     Öte yandan, nevruz kutlamaları kapsamında Yurtkur Müdürlüğü tarafından yurt bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikiminin ardından öğrencilere pilav ve ayran ikram edildi.
    
     -Egzoz Gazı Emisyon Denetimleri
    
     Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından egzoz gazı emisyon denetimlerinin devam ettiği bildirildi.
     Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oktay Özker, yaptığı yazılı açıklamada, egzoz gazı emisyon kontrolü yönetmeliği doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle denetimlerin devam ettiğini belirtti.
     Denetimlerde, egzoz gazi emisyonu ölçümleri ve taşıt egzoz emisyon ölçüm pulu, ruhsatı bulunup bulunmadığı ile ölçümlerin süresi içinde yenilenip yenilenmediğinin kontrol edildiğini kaydeden Özker, egzoz emisyon ölçümü yaptırılmadığının veya süresi içerisinde yenilenmediğinin tespit edilmesi durumunda 842 lira, standartlara aykırı emisyona sebep olduğunun tespit edilmesi halinde bin 689 lira ceza uygulanacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER