Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Belediye Başkanı Yağcının Ankara temasları


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcının, Ankarada çeşitli temaslarda ve ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yağcı kentte yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için Ankarada Bakanlar ve Bakan Yardımcıları başta olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulundu.
     Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile görüşen Yağcı, Atalaya kentteki çalışmalar ve projeler konusunda bilgi verdi.
     Açıklamada, Yağcının Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Müsteşar Özgür Özaslan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Hukuk Müşaviri Cafer Geyik ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ile de görüşme imkanı bulduğunu bildirildi.
    
     -Bilecikte yeni otogar çalışmaları
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecike yapılacak otogarın Medine Otogarını andıran dış görüntüye sahip olacağını bildirdi.
     Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Bilecik için yeni bir otogar ihtiyacının hissedildiğini kaydetti.
     Bilecikin merkezinden geçen yolun çevre yoluna dönüşmesi nedeniyle yolcuların ve öğrencilerin sıkıntılar yaşadığını ifade eden Yağcı, şunları belirtti:
     Otogarın şu ana kadar yapılmamasının nedeni bizden kaynaklanmıyordu. Karayolları Müdürlüğü, köprülü geçiş ihalesini yaptı. Önümüzdeki haftalar içerisinde, projeler bitmiş olacak. Otogarın dış görüntüsü Medine Otogarının dış konsepti görüntüsündedir. Otogarımız, Medine Otogarının günümüz şartlarına uyarlanmış biçimi olacak. Amacımız temmuz ayında inşaata başlamaktır. Çalışmayı, seçime kadar bitirmeyi planlıyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER