Bilecik İl Genel Meclisi nisan ayı

Bilecik İl Genel Meclisi nisan ayı toplantısı


BİLECİK (A.A) - Bilecik İl Genel Meclisi, 2013 nisan ayı toplantısı, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik başkanlığında yapıldı.
     Çelik, İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen toplantıda, 1 Nisanın Bilecik için ayrı bir önemi olduğunu belirterek, İkinci İnönü Zaferinin 92. yıl dönümünün kutladıklarını hatırlattı.
     Konuşmanın ardından, Yazı İşleri Müdürlüğünün İl Encümeninde görev alacak 5 üyenin seçilmesi ve Oluşturulacak İhtisas Komisyonlarına üye seçimi yapılması konulu gündemler görüşüldü.
     Bir önceki toplantıda alınan kararların okunmasının ardından, 1 yıllık görev süresi sona eren İl Encümen üyelerinin gizli oylama usulüyle seçilmesi kararlaştırıldı.
     İl Encümen üyeliği için tekliflerin okunmasıyla 19 üyenin katıldığı gizli oylama sonucunda, Hüseyin Ünal, Erol Doğan, Hüseyin Öteyaka, Nuri Arslan, Hayati Kaba 2013 yılı İl Encümen üyesi olarak seçildi.
     Öte yandan hafta boyunca yapılacak toplantılarda, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu ve Araştırma ve Geliştirme Komisyonu başlıkları altında 8 gündem maddesinin görüşüleceği bildirildi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecik İl Genel Meclisi nisan ayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER