Bilecik Orman İşletme Müdürü Ayatay, görevine

Bilecik Orman İşletme Müdürü Ayatay, görevine başladı -Bursa Orman Bölge Müdürü Coşkun ile Ayatay, Vali Vekili Çınar ile Belediye Başkanı Yağcıyı ziyaret etti


BİLECİK (A.A) - Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun ile görevine yeni başlayan Bilecik Orman İşletme Müdürü Oktay Ayatay, Vali Vekili Metin Çınar ile Belediye Başkanı Yağcıyı makamlarında ziyaret etti.
     Çınar, Coşkun ve Ayatayın yanı sıra Orman Bölge Müdür Yardımcısı Salih Akbaş, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Kemal Kayıranı kabulünde, Ayataya yeni görevinde başarılar diledi.
     Heyeti kabul eden Yağcı da Ayataya başarı dileklerini ileterek, Orman İşletmesi ile her zaman iyi ilişkiler içinde olduklarını ve birçok projede ortalıkları bulunduğunu söyledi.
     Coşkun, Bilecikte tarih ağacının çekirdeğinin bulunduğunu dile getirerek, Bilecik, yüzde 54 orman varlığıyla hizmete açık bir ilimizdir. Göreve başlayan İşletme Müdürümüze hayırlı hizmetler diliyorum. Müdürümüzün, Bilecik ilimizin tarihine yakışır bir şekilde, çalışanlarla birlik ve beraberlik içinde, kamu kurum ve kuruluşları ve orman köylüsüyle diyalog halinde olacağından eminim dedi.
     Erzurumun Şenkaya ilçesinde doğan Ayatay, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Orman Fakültesinden mezun olduktan sonra Şenkaya ile Erzincanın Refahiye ilçeleri Orman İşletme Şefliklerinde yevmiyeli mühendis olarak çalıştı.
     Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Göynük İşletme Müdürlüğü Hacımahmut ve merkez İşletme Şefliği görevlerinde de bulunan evli, iki çocuk babası Ayatay, daha sonra Bolu İşletme Müdürlüğünde müdür yardımcılığı, Bolu Orman Bölge Müdürlüğünde Makine ve İkmal Şube Müdürlüğü görevlerini yürüttü.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecik Orman İşletme Müdürü Ayatay, görevine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER