Bingölde Başarıda hedef 12 için 12

Bingölde Başarıda hedef 12 için 12 adım projesi


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin eğitim ve manevi yönden gelişmelerini hızlandırmak amacıyla eğitimde Başarıda hedef 12 için 12 adım projesini başlattı.
     Projenin tanıtımı için valilikte düzenlenen toplantıda konuşan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Bingölün plaka kodunun 12 olduğunu belirterek, bu anlamda projenin Bingöl için anlamlı olduğunu söyledi.
     Bingölün sahip olduğu potansiyel ile eğitim alanında çok daha iyi yerlere geleceğini belirten Güvençer, Bingöl adım adım bu başarı noktasına ulaşıyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Eğitimde mutlak suretle Bingölü daha iyi noktalara getirmeliyiz. Çocuklarımız ve torunlarımızın başarıları için bu projeleri hayata geçirmeliyiz diye konuştu.
     Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ise, eğitim alanında Bingöle yakışanı yapmak amacıyla projeyi geliştirdiklerini bildirdi.
     Eğitim hakkının kutsal ve her insanın hakkı olduğu düşüncesiyle kimseyi dışlamadan yapabileceklerimizi hayata geçirmek amacıyla yola çıkıyoruz diyen Sarı, akademik başarıyı hedeflerken değerlerinden soyutlanmış bir gençlik değil, kendi manevi, ahlaki ve kültürel değerleriyle bütünleşmiş evrensel değerleri bünyesinde öz değerleriyle yoğurmuş bir gençlik istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Naim Boşkut / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bingölde Başarıda hedef 12 için 12 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER