Bingölde Vergi Haftası etkinlikleri

Bingölde Vergi Haftası etkinlikleri


BİNGÖL (A.A) - Vergi Haftası, Bingölde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
     Valilikten yapılan açıklamada, Vergi Haftası kutlama programı doğrultusunda, toplumun her kesimine hitap edebilecek şekilde çeşitli etkinliklerin düzenleneceği belirtildi.
     Çocuklarda sağlıklı vergi bilincinin oluşturulması, mükellef ve idare ilişkilerinin uyumlu bir hale getirilmesi amacıyla geleneksel olarak kutlanan Vergi Haftasının 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanacağı belirtilen açıklamada, hafta süresince verginin önemini vurgulayan çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği kaydedildi.
     Açıklamada, etkinlikler kapsamında vergi rekortmenleri ile vergisel yükümlülükleri zamanında yerine getiren mükelleflere ziyaretlerin yapılacağı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
     Çocuklar için vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik seminerler düzenlenerek çeşitli hediyeler verilecektir. Defterdarlık personelinin motivasyonunun arttırılmasına yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Unutulmamalıdırki vergi, mükelleflerden kamu hizmetlerinin görülebilmesi için tahsil edilen en önemli kamu geliridir. Vergi vatandaşlık gereğidir. Toplumu oluşturan bireyler için bir ödevdir. Vergi geleceğin teminatıdır. Ülkelerin kalkınması ve daha müreffeh bir hale gelmesi ancak vergi ödevinin eksiksiz yerine getirilmesi ile mümkündür.
    
     Muhabir: Naim Boşkut / Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bingölde Vergi Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER