Birecikten kısa kısa

Birecikten kısa kısa -Kaymakam Niyaziden, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ziyaret


ŞANLIURFA (A.A) - Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Niyazi, ilçe merkezi ve köylerinde yürütülen faaliyetler hakkında Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Müveddet Arcagökten bilgi aldı.
     Kaymakam Niyazi, çiftçilerle ilgili Kredi projelerinin başlatılması, tarımsal faaliyetler için damlama sulama projesi gibi çalışmaların devam ettirilmesi, ekonomik çıktısı yüksek projelerin gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.
     Müveddet Arcagök de Avrupa Birliği kaynaklı projelerde örnek köy çalışmaları, hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bölgelerde küçük çaplı biogaz üretim tesisleriyle ilgili proje faaliyetleri kapsamında çiftçileri modern tarımla daha ileriye götürme çalışmaları gerçekleştirilmesi gerektiğini kaydetti.
    
     -Meslek tanıtma semineri
    
     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Mehmet Adil Çulcuoğlu ve Kız Teknik Meslek Lisesi Okul Rehberlik Servisinin meslekleri tanıtma amaçlı kariyer planlama projesi çerçevesinde konferans verdi.
     Akman, burada yaptığı konuşmada, İngilizceyi 38 yaşından sonra öğrendiğini belirterek bunun yanında Arapçayı da konuşabildiğini söyledi.
     Bilgi öğrenmenin herhangi bir yaş sınırının olmadığı ifade eden Akman, öğrencilerin gelecek adına kendilerini geliştirmeleri gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Sonar
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Birecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER