Bitliste Kentsel Tasarım Fikir Projesi tanıtıldı

Bitliste Kentsel Tasarım Fikir Projesi tanıtıldı


BİTLİS (A.A) - Belediye, Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından hazırlanan, Kentsel Tasarım Fikir Projesinin tanıtımı yapıldı.
     Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, kentin tarihi dokusunu bozmadan, şehir merkezinde bazı noktalara yapılması hedeflenen projeler anlatıldı.
     Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, fikir projesinden uygulama projesine geçmek için çalıştıklarını ve işi ciddiyetle yürüttüklerini söyledi.
     Proje hedeflerinin büyük olduğunu kaydeden Alaydın, şöyle konuştu:
     Fikir projesinden uygulama projesine geçmek için çalışıyoruz. Projemizi Vali Veysel Yurdakula sunduk. Kendisi de projeye sıcak baktı. Tabi proje hedefimiz büyük. Ama bir buğday tanesi bile yaklaşık bir yılda yetişiyor. Bu işlerin kolay olmadığını biliyoruz. İçme suyu projesini 3 yılda ancak tamamlayabildik. Kanalizasyon projemiz yine öyle. Çünkü altyapımız buna müsait değildi. Biz fikir olarak da birçok şeye hazır değildik. Bu projeleri sunarak bir şeyler anlatmak istiyoruz. Kısa sürede hayata geçmesi için de gayret göstereceğiz. Çünkü şehrin buna ihtiyacı var.
     Yaklaşık bir saat süren toplantıya, İl Emniyet Müdürü Sadetin Akgüç, BETAV yetkilileri, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitliste Kentsel Tasarım Fikir Projesi tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER