Bitlis Valisi Yurdakulun, Mevlit Kandili mesajı

Bitlis Valisi Yurdakulun, Mevlit Kandili mesajı


BİTLİS (A.A) - Vali Veysel Yurdakul, Mevlit Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Yurdakul, kutlama mesajında, Hz. Muhammedin, Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel bir örnek hayat sürdüğünü belirtti.
     Peygamberin, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü, kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktardığını ifade eden Yurdakul, şunları kaydetti:
     Hz. Muhammed, insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamberdir. İnsanlığın hayat ufkuna, aydınlık bir devir açan Hz. Muhammedin Kutlu Doğumunun yıl dönümünü bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. O, 20. asır insanının yüzyılda yerleştiremediği hakkı, hukuku, adaleti, hürriyeti, demokrasiyi ve insan haklarını bir solukta yerleştirdi. Böylece cehalet asrı, bir saadet asrı oldu. Kandiller, toplum hayatında çok özel bir yere sahip. İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutlayacağımız Mevlit Kandili de bu özel günlerin başında yer almakta.
     Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede, insanların içinde olduğu yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşanmasını dileyen Yurdakul, Bitlislilerin ve tüm İslam aleminin Mevlit Kandilini kutladı.
     Yurdakul, Kandilin birlik, beraberlik ve hayırlara vesile olmasını da temenni ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitlis Valisi Yurdakulun, Mevlit Kandili mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER