Bitlisli engelliler kütüphaneye kavuştu

Bitlisli engelliler kütüphaneye kavuştu -İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, 81 ile 81 Kütüphane projesi kapsamında kütüphane oluşturdu


BİTLİS (A.A) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, 81 ile 81 Kütüphane projesi kapsamında, Artık Saklanmak İstemiyorum Bitlis Bedensel Engelliler Derneğinde (ASİBED) kütüphane oluşturdu.
     Gençlik meclisi üyeleri, İstanbuldan getirdikleri bin 400 kitapla dernekte kütüphane kurarak, engellileri sevindirdi.
     Kütüphanenin açılışına katılan Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, gençlik meclisi üyelerinin, İstanbulda topladığı kitaplarla Anadolunun değişik illerinde kütüphane açmak için yollara düştüğünü söyledi.
     Alaydın, Bu kardeşlerimiz, katkılarımızla bugün ildeki engelliler derneğinde güzel bir kütüphane oluşturdu. Buna benzer projeler her geçen gün ivme kazanıyor dedi.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Divan Üyesi Cüneyt Kahraman ise gençlik meclisi olarak, 81 ile 81 Kütüphane projesi ile ilk etapta 3 kütüphane açmayı planladıklarını ve bunlardan birini de Bitliste oluşturduklarını ifade etti.
     ASİBED Başkanı Bayram Tutgaç da bu kütüphaneden engellilerin, gençlerin ve öğrencilerin yararlanacağını bildirerek, ilgililere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yunus Okur - Şener Toktaş / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Bitlisli engelliler kütüphaneye kavuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER