Bodrumda Türk Kızılayı haftası etkinlikleri

Bodrumda Türk Kızılayı haftası etkinlikleri -Bodrum Belediye Meydanında Kızılay çadırı kuruldu, çok sayıda vatandaş Kızılaya kan bağışında bulundu


MUĞLA (A.A) - 29 Ekim-4 Kasım arasında kutlanan Türk Kızılayı Haftası etkinlikleri kapsamında, Bodrumda Kızılay çadırı kuruldu, çok sayıda vatandaş kan bağışında bulundu.
     Kızılay Bodrum Şubesi tarafından Bodrum Belediye Meydanında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya Bodrumda yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere, çevre beldelerden gelenler de ilgi gösterdi.
     Bodrum Kızılay Şube Başkanı Taylan Tüfek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılay Haftası etkinliklerini kutladıklarını, katılımın iyi olduğunu söyledi.
     Kutlamalar çerçevesinde kan alımı yaptıklarını ifade eden Tüfek, 29 Ekim-4 Kasım arasını Kızılay Haftası olarak kutluyoruz. Kutlamalar çerçevesinde kan alımları yapıyoruz dedi.
     Kızılayın sadece kan alım merkezi olmadığına dikkat çeken Tüfek, Genel merkezden gelen talimatlar doğrultusunda okullarımızda gençlerimizi Kızılay konusunda bilgilendiriyoruz. Kızılay sadece kan verme merkezi değil, Kızılay her konuda insanlarımızı kucaklamıştır, kucaklamaya devam edecektir diye konuştu.
     Bu arada 4 Kasıma kadar Bodrumdaki bazı okullarda Kızılay ile ilgili bilgilendirme etkinlikleri düzenleneceği bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda Türk Kızılayı haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER