Bodrumda hırsızlık iddiası

Bodrumda hırsızlık iddiası -İlçedeki bir ATMyi soymaya çalıştıkları ve bir akaryakıt istasyonundan aldıkları yakıtın parasını vermeden kaçtıkları iddiasıyla yakalanan 4 şüpheliden 2si tutuklandı


MUĞLA (A.A) - Bodrumda bir banka şubesine ait ATMyi soymaya çalıştıkları ve bir akaryakıt istasyonundan aldıkları yakıtın parasını vermeden kaçtıkları iddiasıyla yakalanan 4 şüpheliden 2si tutuklandı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, çalıntı plakalı bir otomobille Torba Mahallesindeki bir akaryakıt istasyonuna gelen 4 kişi, araca aldıkları yakıtın parasını ödemeden kaçtı. Daha sonra Gümbet Mahallesi Adnan Menderes Caddesindeki bir banka şubesine ait ATMnin arka bölümünü kıran şüpheliler, hırsızlık yapmak isterken alarm çalınca kaçtı. Banka yetkililerinin haber vermesi üzerine bölgedeki güvenlik kameralarınca şüphelileri tespit eden polis, arama çalışması başlattı. Zanlılara ait otomobil, Gümbet Mahallesindeki bir sokakta terk edilmiş olarak bulundu.
     Bölgedeki bir eve baskın düzenleyen ekipler, şüpheliler A.C.D., C.C.U., N.T. ve C.Ç.Tyi gözaltına aldı. Yapılan soruşturmanın ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan N.T. ve C.Ç.T. ATM hırsızlığı ve mala zarar verme suçlarından tutuklandı.
     Diğer zanlılar A.C.D. ve C.C.U. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Ali Ballı/Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Bodrumda hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER